Radionica – Heklanje kroz čakre

21. ožujka - online radionica- ZOOM

Meditacija heklanjem je puno više od opuštanja heklajući. Ova praksa se može koristiti i kao terapijski rad u svrhu  harmoniziranja energetskih centara –  čakri  kroz terapiju bojom. No to je samo početak cijele priče.

Sunkoplet radionice  meditacije heklanjem pokrivaju sljedeća područja:  heklanje meditaciju, mantru, balansiranje čakri bojama,  te manifestiranje željene realnosti.

Na uvodnoj radionici heklanja kroz čakre naučit ćete:

  • heklati osnovni bod
  • osnove meditacije
  • meditirati heklajući
  • što su čakre i kako funkcioniraju
  • kako se koriste boje za harmoniziranje čakri i iscjeljivanje
  • izraditi heklanu ogrlicu za harmoniziranje čakri

Proces stvaranja modnog dodatka (  u ovom slučaju Sunkoplet ogrlice)   smiruju, poboljšavaju raspoloženje, fokus i koncentraciju, uklanjaju stres te nudi puno zabave.

Heklanje zbog svoje repetitivnosti vrlo brzo um dovodi u meditativno stanje. Ujedno je to i kreativan proces koji djeluje na moždane valove tako što nas iz aktivnog beta stanja spušta u opuštenije alfa stanje, a to je upravo ono što se želi postići meditacijom. Zbog toga je meditativno heklanje posebno prikladno ukoliko tek žele naučiti meditirati, no ne znate kako početi, odnosno ako vaši pokušaji meditiranja nisu do sada dali željene rezultate.

Radionica se održava  u nedjelju 21. ožujka od 17 do 20 sati ONLINE putem ZOOM-a.

Cijena: 150 kuna

Prijave i upiti na vedrana.sunko@gmail.com

Radionicu  Meditacija heklanja kroz čakre vodi Vedrana Sunko, autorica brenda Sunkoplet i učiteljica joge @Sunko Yoga koja je u ovu metodu inkorporirala različita znanja s područja joge i energetskog iscjeljivanja.

 

***NAPOMENA Za sudjelovanje u radionici potrebna vam je ( no nije obavezno) heklarica/ kukica za heklanje, što deblja to bolja, te konac ili vuna za pletenje u jednoj ili više navedenih  boja – crvena, narančasta, žuta, zelena (ili roza), tirkizno plava, ljubičasta. Što deblji/ konac ili vuna to bolje. ( U većim Muller trgovinama možete nabaviti sve navedeno )

Meditacija heklanjemDETLJNIJE O SVIM ELEMENTIM MEDITACIJE HEKLANJEM 
  Heklanje: 

U sklopu ove radionice ćete naučiti osnovni bod heklanja, ako ste već upoznati s njim, tim bolje.:)

Ukoliko se radionica održava online pripremite kukicu za heklanje,  debeli konac ili vunu.

Meditacija:

Heklanje zbog svoje repetitivnosti vrlo brzo um dovodi u meditativno stanje. Ukoliko mu dodamo boje i  mantre može postati vrijedan alat za poboljšanje raspoloženja, pa čak i zdravstvenog stanja.

 Osim što je repetitivno, heklanje je i kreativan proces koji djeluje na moždane valove na način da nas iz beta stanja vodi u alfa stanje, a to je upravo ono što se postiže meditacijom. Zbog toga je meditativno heklanje posebno prikladno za one koji tek žele naučiti meditirati, no ne znaju kako početi  te za one čiji pokušaji meditiranja nisu do sada dali željene rezultate.

Radionica je otvorena i za sve napredne meditante koji žele iskušati jedan drugačiji pristup i nadograditi svoju praksu.

MANTRE:

Budući je Sunkoplet ogrlica nalik brojanici može se heklati na sličan način kao što se i mantra uz brojanicu. 

 

Čakre i terapija bojom:

Izrada Sunkoplet ogrlica je vrlo opuštajući, kreativan  i zabavan proces, koji donosi brojne dobrobiti. Budući se ogrlice mogu izrađivati u različitim bojama lako i jednostavno se koriste za energetsko balansiranje tijela kroz sustav čakri kromoterapijom (terapija bojom).

 

Manifestiranje željene realnosti: 

Kao proizvod radionice kući ćete ponijeti Sunkoplet ogrlicu koju ste izradili na radionici, a u kojoj ste sami upisali namjeru koju želite manifestirati u životu. Ogrlica koju izradite na radionici će tako postati i vaša sretna amajlija.

Proces heklanja se može koristiti kao energetsko tkanje željene realnosti, odnosno stvaranje novog energetskog imprinta željene realnosti kroz stvaranje fizičkog predmete- ogrlica u kojoj će biti zapisana energetski imprint, odnosno  željena vibracija.