Privatni satovi joge i savjetovanja

Individualne poduke joge i savjetovanje

Individualne/ privatne poduke se održavaju  našem/ vašem fizičkom prostoru ili online.

Uz klasične privatne satove joge, možete se prijaviti za  individualne konzultacije vezane uz osobni rast, razvoj i transformaciju te joga terapiju.

Tirumalai Krishnamacharya,  otac  moderne joge,  čiji učenici  K. Pattabhi Jois i B.K.S Iyengar su utemeljili danas neke od najpopularnijih stilove joge ( Ashtanga, Iyengar…) je smatrao da za svaku osobu postoji njegova joga. Odnosno da se joga prakticira tako da se ono što se  vježba i  kako se vježba prilagodi stanju i mogućnostima pojedinca. Na taj način joga se može koristiti kao sredstvo iscjeljivanja, osobnog rasta i razvoja na psihičkom i fizičkom nivou.

Budući dinamika grupnog rada, pogotovo kada su u pitanju online satovi, ne ostavlja dovoljno prostora za individualni pristup, vježbačima koji imaju određenih zdravstvenih problema ili  žele svoju praksu prilagoditi svojim mogućnostima i željama to mogu učiniti u sklopu individualnih savjetovanja i poduka.

 

Cijene privatnih JOGA poduka i savjetovanja

60 minuta online – 200 kuna

75 minuta u našem fizičkom prostoru ( Ogrizovićeva 45, Trešnjevka, Zagreb) –  250 kuna ( za članove Sunko Yoga 200 kuna)

75 minuta  u vašem fizičkom prostoru ( širi centar Zagreba) 300 kuna

Savjetovanje/ coaching  (60 minuta)– 300 kuna 

Termin možete rezervirati  putem e-maila  vedrana.sunko@gmail.com

TRANSFORMACIJSKA JOGA i Joga TERAPIJA

60 minuta privatnog savjetovanja- transformacijske joge ili joga terapije u našem fizičkom prostoru – 300 kuna

 

 ***POPUST na PAKET OD 10 sati je 15%