ONLINE tečaj: Joga za potpune početnike

Od 10. do 21. siječnja 2022.

Za one koji se još nisu upoznali ljepotu joge ili jesu, no žele naučiti detalje vezane uz pravilno prakticiranje vježbi, osmišljen je cjelovit program online tečaja Joga za potpune početnike.

U sklopu ovog tečaja naučit ćete:

  • pravilno izvoditi pozdrav suncu
  • pravilno izvoditi dodatnih 15 osnovnih asana/ položaja, uz one koje se rade u pozdravu suncu
  • pravilno izvoditi 2 tehnike disanja
  • osnove meditacije

Vrijeme održavanja: ponedjeljkom, srijedom i petkom od 19.30 do 20.30

Od 10. do 21. siječnja –  dva tjedna/ 6 termina po 60 minuta

Mjesto: online- Zoom

Hatha joga je tradicionalni sustav i temelj suvremenih indijskih stilova joge.

Satovi hatha joge uključuje pozdrave suncu – surya namaskar i manji broj asana u kojima se zadržava dulje vrijeme, tehnike disanja i meditaciju.

Radi se o sporijem, odnosno statičnom, stilu joge koji je zato idealan za početnike i starije vježbače.

Nakon završenog tečaja polaznici imaju dovoljno znanja za kretanje u samostalnu praksu ili se mogu pridružiti postojećoj početničkoj grupi.

Tečaj vodi  Vedrana Sunko, učliteljica i  dugogodišnja praktikantica različitih stilova joge te osnivačica Sunko Yoge  i prostora za osobnu transformaciju Biro Radost

Na tečaju se prisustvovanje uživo satovima online putem Zoom aplikacije.

Polaznici imaju pristup i snimkama nakon održanog sata kako bi mogli pogledati detalje i samostalno produbljivati svoje znanje.

Polaznici koji nisu u mogućnosti prisustvovati satovima u vrijeme njihovog održavanja, dobit će snimku kako bi mogli nadoknaditi sat. Snimka je dostupna tri dana.

Cijena tečaja: 399 kuna 

*** Za uplate do 5. siječnja cijena iznosi 350 kuna

Za one koji žele ponoviti tečaj i za aktivne Sunko Yoga članove cijena je: 170 kuna

Prijave i upiti na mail  veca.sunko@gmail.com

Račun za uplatu:

BIRO RADOST, obrt za usluge, proizvodnju i trgovinu, vl. Vedrana Sunko, Zagreb, Ogrizovićeva 45

OiB: 24895692505, MB:97817244

Privredna banka Zagreb

HR9523400091160499535

Svrha: Joga poduka za početnike

 

*Nakon uvodnog tečaja polaznici mogu nastaviti vježbati jogu online zajedno s postojećom početničkom grupom – ponedjeljak i srijeda od 18. do 19. 15.

 

 

 


Iskustva polaznika tečaja:

Iako već redovito prakticiram aerobik, ova stresna vremena su me natjerala u traženju unutarnjeg mira  zato sam odlučila upisati uvodni tečaj joge za početnike. Beskrajno sam zahvalna instruktorici na njenom strpljivom i nesebičnom dijeljenju znanja kroz ovaj tečaj . Na svakom satu se nauči nešto novo, svaki  je drugačiji, nije monotono ni dosadno, a  nakon svakog sata osjećam se preporođeno, mirna, zadovoljna i ispunjena pozitivnom energijom. Jedno divno iskustvo … Tople preporuke! – A.B.

***

Vedrana je prva joga teacherica koja me uspješno uvela u svijet joge i zainteresirala za nju. Ranije sam smatrala kako mi joga osobno nikako ne paše. U više pokušaja sam se pokušavala prisiliti na vježbanje, no uvijek bi mi bilo presporo i monotono. S Vedranom se sve promijenilo….Već nakon nekoliko tjedana primijetila sam pozitivne pomake, tijelo mi je postalo gipkije, a um mirniji. Više me ne bole leđa kod često i više od osam sati sjedenja za kompjuterom. Koncentracija mi je znatno bolja, a s Vedranom čak uspijevam i meditirati ( To mi je ranije bilo nezamislivo).   – M.D.

***

Nakon cjelodnevnog posla, stresa i svakodnevnih situacija koje se događaju Sunko yoga mi pomaže da se opustim, pruža snagu i fleksibilnost . Dodatnom energijom se punim tijekom divnih meditacija instruktorice Vedrane. Toplo preporučam svima i početni i napredni tečaj Sunko yoge. Riješite se briga i stresa, ojačajte tijelo, bit ćete veseliji, energičniji, optimistični i privlačit ćete isto takve ljude u svoj život.

Budući sam imala lom kljena, iskustvo i dugogodišnji rad instruktorice Vedrane mi pruža  sigurnost u izvođenju  joga položaja, a  rad na mišićima dodatnu stabilnost i osjećam se sjajno. Instruktorica je divna, sjajno pokazuje vježbe i pokrete, ulaze veliki trud u naše znanje, svakodnevno nas motivira i napredak je zajamčen. – A.V.

Više o grupnom vježbanju joge ponedjeljakom i srijedom od 18 do 19. 15 sati  nalazi se na linku ispod.

Satovi joge – online i u studiju