Biro Radost je mjesto osobne transformacije, odnosno poligon za osobni rast i razvoj, a služi onima koji se odluče krenuti u potragu za životom koji se živi s radošću. Nudi klasične individualne i grupne satove joge, joga terapiju, edukacije, radionice,  savjetovanja, kao i produkciju medijskih sadržaja koji inspiriraju i educiraju  o načinima poboljšavanja kvalitete življenja.

Osobna stabilnost, fleksibilnost, budnost i osviještenost su nužnost ukoliko želite kreirati pobjedničke priče u izazovnim vremenima koja su pred nama. Da bi to bilo moguće potrebna su nam znanja i vještine koje se ne uče u školama, no zato je tu Biro Radost.

Biro Radost je nastao 2012. godine kao projekt moje osobne transformacije. Kreiran je u trenutku kad sam odlučila skrojiti život po vlastitoj mjeri. Pokazalo se da to baš i nije jednostavno, no  vrijedilo je svakog koraka. Danas je Biro Radost tu da pomogne i drugima na ovom uzbudljivom putu i ponudi prečice, ukloni nepotrebna gubljenja, olakša jasno definirati cilj te opskrbi znanjima, vještinama i tehnikama koje pomažu da se uspješno do njega i dođe.

Vedrana Sunko,  sociologinja, novinarka i učiteljica joge

Za sebe volim reći da sam istraživačica joge jer sam svaku školu, tehniku ili joginsku liniju  koja mi je bila dostupna imala potrebu istražiti i iskušati na vlastitoj koži.

Prva iskustva s hatha jogom sam imala 2003. godine prvo kroz sustave Joga u svakodnevnom životu, a kasnije kroz Art of Living. No  tek nakon što sam 2006. godine upoznala Irenu Bartolec koja mi je prenijela tradicionalan način učenja Ashtanga joge, kako je učio njen učitelj  K. Pattabhi Jois zaljubila sam se u  tu moćnu praksu te joj godinama bila vjerna.

Poduke i inicijacije sam primala od brojnih učitelja i gurua, kako u Hrvatskoj tako i  u Indiji i Baliju. Tantru sam upoznala u Rishikeshu u sklopu Mahasiddha škole, dok me sa  Sri Vidya tantrom upoznao William Thomas,  učenik Sri Amritanande Natha Sarasvatija. Inicijaciju u Krya jogu Lahirija Mahashaye sam dobila od njegovog linijskog nasljednika Dharmendre Vatsa. Shivalabayogi meditaciju sam upoznala zahvaljujući njegovom učeniku Shivabalanandi, Iyengar jogu sam  na Baliju učila od Iyengarovog učenika i senior učitelja Olopa Arpipija, osnovne ideje Joge srca mi je prenio njen osnivač Mark Whitwell, Dharma jogu sam učila od Sandre Petre Pintarić, a ljepote bhakti joge  upoznala zahvaljujući Sri Swamiju Vishwanadi…

Beskrajno sam zahvalna svim svojim  joga učiteljima, na moju sreću bilo ih je zaista mnogo… Osnovni učiteljski trening ( RYT-200)  sam završila u OM joga studiju (poligon YogaPRO), a svoje znanje trenutačno usavršavam u sklopu četverogodišnje izobrazbe za učitelje joge yogacharya Jadranka Mikleca (TT- 600).

Stilovi joge, energetske tehnike i druge metode koje koristim u svom radu: Hatha joga, Ashtanga joga,  Dharma joga,  Kriya joga, Iyengar joga, Sri Vidya, Mahasidha tantra, Silva metoda, Mindfulness, Theta healing, Reiki, Transakcijska analiza…