Proljetni joga detoks

Startamo 28. ožujka!

Prvim danima proljeća krećemo u novi životni ciklus, uvodimo nove navike, rješavamo se svega što nam je nepotrebno kako bi napravili prostora za novo.

Program traje tri tjedna od 28. ožujka do 18. travnja 2022. i  održava se radnim danom od 7 do 8 ujutro.

Cijeli program se održava online!

♠ Polaznici kojima termin ne odgovara mogu vježbati uz snimku, odnosno krenuti s procesom detoksa dan kasnije. Snimke šaljemo svaki dan odmah nakon održanog sata i mora ih se iskoristiti u roku od 24 sata.

Program uključuje:

 • Jutarnja detox joga pet dana u tjednu ( od ponedjeljka do petka) kroz dva tjedna (10 satova)  koji uključuju: yoga nidru, tehnike disanja, meditaciju, pozdrave suncu, vježbe istezanja, samomasažu lica.
 •  Dva Follow up Zoom sastanka
 • Savjeti i recepti za mršavljenje i zdravu bezmesnu prehranu i prijedlozi dnevnog menija koji stižu na e-mail+ dodatni sadržaji i javljanja na društvenim mrežama i FB grupi.
 • Selfcare savjeti za samomasažu lica, tijela te njegu duše
 • Vođeni trodnevni/petodnevni limunski post (po želji, nije nužan)
 • Vođenje dnevnika i program za samostalnu praksu
 • Popodnevna detoks dinaminčna joga ( 6 satova)  – samo opcija  PAKET DETOX + JOGA EXTRA
Koncept  programa

Potreban je 21 dan da  bi se usvojila nova navika, a mi ćemo ih iskoristiti da uz uvođenje željenih navika holističkim pristupom detoksificiramo um, dušu i tijelo.

Svako jutro započinjemo tehnikama disanja, meditacijom, vježbama istezanja te njegovanjem sebe. To je prva navika koju uvodimo, a uz nju ide uvođenje zdrave prehrane  i načina razmišljanja.

Glavna snaga ovog programa su joginske tehnike disanja kojima svakog jutra detoksificiramo organizam. Masiramo probavne organe, smanjujemo količinu sluzi u organizmu i pospješujemo probavu. Ujedno unosimo veću količinu kisika u stanice što  nam omogućeje detoksifikaciju i energiziranost zbog koje iako možda unosimo manje kalorija se osjećamo odmorni, svježi i puni energije.

Ukoliko čistimo samo tijelo rezultati će biti kratkotrajni pa ćemo ovaj proces iskoristiti i da svoj um  dovedemo u željeno stanje.

Iskoristit ćemo ovaj detoks  za oslobađanje od  neželjenih navika, kao što su na prijmer kava, alkohol, pušenje, ovisnost o društvenim mrežama, toksičnim ljudima te uvesti neke nove i zdravije navike. Uz to radimo na promjeni načina prehrane, detokisficiranju tijela, duše  i uma te posljedično i gubitku kilograma.  Svatko bira za sebe promjenu na kojoj želi raditi.

21- dnevni  detoks je izvrsna prilika za sve one koji žele krenuti u ozbiljniju i dugotrajniju dijetu ili promjenu načina života da u taj proces krenu postepeno, zdravo i uz podršku grupe koja je organizirana putem zatvorene FB grupe.

Istovremeno ovim procesom učimo kako sebe njegovati i biti nježan prema sebi kada je to potrebno, kao i kako naći zdravi način funkcioniranja prema mjeri vlastitog organizma.

Ako ti ovo zvuči primamljivo, pridruži nam se jer u društvu je sve lakše i slađe!

 

PLAN I PROGRAM

TJEDAN  1 i 2 – GRUPNI RAD

od  21. ožujka do 4. travnja

Prakticiramo jutarnju jogu od ponedjeljka do petka svakog jutra od 7 do 8 sati online putem platforme Zoom. ( ukupno 10 satova)

Pratimo plan prehrane,  vodimo denevnik, a za inspiraciju i podršku koristimo  zatvorenu FB grupu

1. Donošenje odluke, postavljanje ciljeva

U proces krećemo s donošenjem odluke kojom ćemo oblikovati naše nove zdravije navike – na primjer umjesto jutarnje kave uvesti čaj, preći na bezmesnu prehranu, odreći se suvišnog šećera, toksičnih misli, emocija ili odnosa, ili nešto drugo po vašem izboru. Našu ćemo odluku kao moćno sjeme posaditi u podsvijest već na prvom satu kroz yoga nidru i stalno joj se vraćati kro vizualizacije i meditaciju u naredna tri tjedna.

2.  Prehrana, disanje, vježbanje

Nakon toga svako jutro uz kriye i pranayame čistimo toksine, uklanjamo energetske blokove i pranom hranimo tijelo, kako bi smo imali više energije kroz dan i trebali manje hrane.

Uz to radimo pozdrave suncu i različite vježbe istezanja,  kako bi se potaknulo detoksikaciju, topljenje masnih naslaga i izgradnju mišićne mase,  uklonile blokade, a prana slobodno kolala organizmom.

Osim na tijelu, radimo i na licu- samomasažom  potičemo mišiće lice i vraćamo svjež mladenački izgled.

Na mail vam šaljemo prijedlog  jelovnika. Nije ga nužno slijediti, već je samo primjer na koji način raditi na smanjenju unos kalorija, uvoditi zdrave masti, vitamine i proteine, a  izbaciti suvišan šećer i štetne masti iz prehrane. Na taj način postepeno pripremamo tijelo za  trodnevni ili petodnevni limunski post.   Limunski post nije obavezan i ukoliko imate bilo kakvih zdravstvenih poteškoća prije posta se obavezno savjetujte s liječnikom.

3. Limunski post

Sredinom drugog tjedna zajedničkim snagama krećemo na limunski post, koji otvara vrata u sasvim nove dimenzije postojanja, ali i našeg fizičkog izgleda. Čeka vas limunski preporod, a jedini izazov je ne odustati, no zato smo mi tu da budemo si uzajamna podrška.

4. Uzajamna podrška, savjeti i vodstvo

Dva Follow up Zoom meetinga nakon limunskog posta i završetka procesa služe za dodatna uputstva, savjete i podršku, a tu je i privatna FB grupa

TJEDAN 3 SAMOSTALNI RAD

od 4. do 11. travnja

U ponedjeljak 4. travnja se sastajemo na Follow up Zoom meetingu 1 nakon vikend posta. Tema nam je postepeno uvođenje hrane nakon posta te upute za praksu joge koju ćemo samsotalno raditi kod kuće

Nastavljamo voditi dnevnik, no jutarnju joga praksu radi svatko za sebe kod kuće i za podršku koristimo FB grupu.

PONEDJELJAK – ZAVRŠETAK

11. travnja

Posljednjeg  21. dana detoksa imamo Follow Up Zoom meeting 2 uspoređujemo zabilješke iz dnevika i zaokružujemo proces iscjelujućom meditacijom.

Napomena:  za one koji žele brže gubiti kilograme i raditi na oblikovanju tijela tu su dodatni popodnevni satovi dinamične hatha vinyase (Paket Detox + Joga Extra) koji potiču znojenje izbacivanje toksina, stvaranje mišića i smanjenje masnih naslaga.

*********************************************************************************************

Cijene:

EARLY BIRD**** za  uplate do 20. ožujka

JUTARNJI DETOX PAKET:  590 Kuna/ 500 kuna s aktivnom Sunko Yoga članarinom

PAKET DETOX + JOGA EXTRA: 730 kuna

REGULARNA CIJENA:

Detox paket:  690kuna/ 600 kuna s aktivnom Sunko Yoga članarinom

 • Jutarnja detox joga pet dana u tjednu kroz dva tjedna (10 satova)
 • 2 Follow up meetinga
 • Savjeti i recepti vezani uz prehranu i selfcare
 • Podrška, savjeti i vodstvo za petodnevni limunski detoks
 • Zadatci za samostalnu joga praksu (treći tjedna)
 • Grupna podrška FB grupa

 Povoljna ponuda ***Detox Paket + Joga Extra:  830 kuna

 • Jutarnji detox paket ( detalje pogledaj iznad)
 • Dinamična hatha vinyasa joga dva sata tjedno kroz tri tjedna za intenzivnije mršavljenje i oblikovanje tijela ( ukupno 6 termina po 75 minuta)– ponedjeljkom i srijedom od 18 do 19. 15

♠ Individualneonline KONZULTACIJE po želji prije detoksa ili za vrijeme trajanja detoksa: 250 kuna

********************************************************************************************

 

*Napomena: povrat novca nije moguć, no moguće ga je prenamijeniti za druge programe.

Program vodi: Vedrana Sunko

Prijaviti se možete putem ovog linka

https://forms.gle/JRBZj16PjWwzA4PN8

Pitanja šaljite mailom na veca.sunko@gmail.com

Pratite nas na društvenim mrežama i učlanite se u našu fb Sunko Yoga Grupa

 

Račun za uplatu:

BIRO RADOST, obrt za usluge, proizvodnju i trgovinu, vl. Vedrana Sunko, Zagreb, Ogrizovićeva 45

OIB: 24895692505, MB:97817244

Privredna banka Zagreb

HR9523400091160499535

Svrha: Joga poduka – detoks