Nedjeljni meditacijski laboratorij- tema obilje

Nedjeljom od 18 do 19 sati - Online

Svake nedjelje u sklopu našeg Meditacijskog laboratorija se bavimo jednom meditacijskom tehnikom, izazovom ili namjerom. Radimo mindfulness,  joga nidre, balansiranja čakri, manifestiranja željene realnosti, privlačenja obilja, meditacije uz mantre i bez njih, s otvorenim i zatvorenim očima, sjedeći, ležeći ili u pokretu…

Ideja je stvoriti platformu za dublje osobno poniranje i  istraživanje svijeta meditacije. Svake nedjelje ćemo se posvetiti nekoj temi ili tehnici. Naša druženja su primjerena kako početnicima, tako i iskusnim meditantima, koji žele isprobati neki novi pristup ili tehniku ili se možda samo žele opustiti u vođenoj meditaciji na zadanu temu.

U sklopu Nedjeljnog meditacijskog laboratorija  svake nedjelje od 18 do 19 sati online putem Zooma učimo i prakticiramo različite meditacijske tehnike, odnosno njihove različite primjene.

Možete očekivati mindfulness, joga nidre, balansiranja čakri, manifestiranja željene realnosti, privlačenja obilja, meditacije uz mantre i bez njih, s otvorenim i zatvorenim očima, sjedeći, ležeći ili u pokretu, uz zvuk, sliku, svjetlost, prazninu, puninu…

Pristup je opušten, radioničarski i interakativan, a sudjeluje se s uključenom kamerom. ( Ne morate se zbog nas izvlačiti iz pidžame, niti biti počešljani :))

Sljedeća četiri susreta Meditacijski laboratorij se bavi osvještavanjem i privlačenjem energije obilja, odnosno spajanjem na energiju obilja te uklanjanjem blokada koje nas sprječavaju da sve svoje ideje uspješno provodimo i  materijaliziramo, privlačimo dobre prilike te živimo u obilju.

 

Teme:

9. svibnja – Uzemljenje –  rad na prvoj čakri  i povezivanje s energijom zemlje

16. svibnja – Uklanjanje programa i energetskih blokada koje nas priječe življenju u obilju

23. svibnja – Rad s mantrom– privlačenje energije obilja kroz boginju Lakshmi

30. svibnja – Privlačenje obilja namjerom kroz srčanu čakru

Kada? Nedjelja od 18 do 19 sati

Ako vam ne odgovara termin, možete meditirati samostalno uz snimku ili se jednostavno putem mobilnog telefona, tableta ili kompjutera spojiti na Zoom i provesti sat vremena u svijetu opuštajućih iscjeljujućih meditacija, bez obzira gdje se fizički nalazili.

Gdje? Online- Zoom

Cijena? Drop in sat je 50 kuna, možete kombinirati s drugim satovima ili uzeti mjesečni paket od 4 sata ( 150 kuna) samo za meditacije.

Cijene i pakete možete naći na ovom linku

Prijave na vedrana.sunko@gmail.com ili putem aplikacije Studionaut, registrirati se možete putem ovog linka

https://www.studionaut.com/Account/CustomForm?formId=a92644f8-3e52-43b6-8373-a75e3a94c96c

Nakon registracije se ulogirajte na  www.studionaut.com i u cjeniku rezervirajte paket koji želite i na vaš mail će stići predračun…

 

Link za Zoom je uvijek isti https://us02web.zoom.us/meeting/register/tZAuceCgrz8jH9wZUwbUEcquYf9Y_w3f2zTN