Meditacijski laboratorij četvrtkom

Četvrtkom od 18 do 19 sati - Online

Svakog četvrtka  u sklopu našeg Meditacijskog laboratorija se bavimo jednom meditacijskom tehnikom, izazovom ili namjerom. Radimo mindfulness,  joga nidre, balansiranja čakri, manifestiranja željene realnosti, privlačenja obilja, meditacije uz mantre i bez njih, s otvorenim i zatvorenim očima, sjedeći, ležeći ili u pokretu…

Ideja je stvoriti platformu za dublje osobno poniranje i  istraživanje svijeta meditacije. Svake nedjelje ćemo se posvetiti nekoj temi ili tehnici. Naša druženja su primjerena kako početnicima, tako i iskusnim meditantima, koji žele isprobati neki novi pristup ili tehniku ili se možda samo žele opustiti u vođenoj meditaciji na zadanu temu.

U sklopu meditacijskog laboratorija  svakog četvrtka od 18 do 19 sati online putem Zooma učimo i prakticiramo različite meditacijske tehnike, odnosno njihove različite primjene.

Možete očekivati mindfulness, joga nidre, balansiranja čakri, manifestiranja željene realnosti, privlačenja obilja, meditacije uz mantre i bez njih, s otvorenim i zatvorenim očima, sjedeći, ležeći ili u pokretu, uz zvuk, sliku, svjetlost, prazninu, puninu…

Pristup je opušten, radioničarski i interakativan, a sudjeluje se s uključenom kamerom. ( Ne morate se zbog nas izvlačiti iz pidžame, niti biti počešljani :))

Sljedeća četiri susreta Meditacijski laboratorij se bavi uravnoteživanjem /harmoniziranjem i relaksiranjem  na svim nivoima.

 

Teme:

3. lipnja – Yoga Nidra- joginski san bez sna

10. lipnja –  Harmoniziranje kroz sustav čakri

17. lipnja – Harmoniziranje kroz mantru AUM

24. lipnja –  Harmoniziranje u svakodnevnom životu kroz meditaciju otvorenih očiju i mindfulness

Kada? četvrtak  od 18 do 19 sati

Ako vam ne odgovara termin, možete meditirati samostalno uz snimku ili se jednostavno putem mobilnog telefona, tableta ili kompjutera spojiti na Zoom i provesti sat vremena u svijetu opuštajućih iscjeljujućih meditacija, bez obzira gdje se fizički nalazili.

Gdje? Online- Zoom

Cijena? Drop in sat je 50 kuna, možete kombinirati s drugim satovima ili uzeti mjesečni paket od 4 sata ( 150 kuna) samo za meditacije.

Cijene i pakete možete naći na ovom linku

Prijave na vedrana.sunko@gmail.com ili putem aplikacije Studionaut, registrirati se možete putem ovog linka

https://www.studionaut.com/Account/CustomForm?formId=a92644f8-3e52-43b6-8373-a75e3a94c96c

Nakon registracije se ulogirajte na  www.studionaut.com i u cjeniku rezervirajte paket koji želite i na vaš mail će stići predračun…

 

 

Link za Zoom je uvijek isti https://us02web.zoom.us/meeting/register/tZAuceCgrz8jH9wZUwbUEcquYf9Y_w3f2zTN