Proljetni joga detox

od 12. do 26. travnja

Dolazak toplih dana odlučili smo iskoristiti za dubinski proljetni detoks,  oslobađanje od loših navika i uvođenje novih i zdravijih. Uz to radimo na promjeni načina prehrane, detokisficiranju tijela, duše  i uma te gubitku kilograma.

Ako ti ovo zvuči primamljivo, pridruži nam se jer u društvu je sve lakše i slađe.

Program traje dva tjedna, od 12. do 26. travnja, vježbamo od ponedjeljka do petka svakog jutra od 7 do 8 sati online putem platforme Zoom. Proces završavamo u ponedjeljak 26. travnja kada nam se javljate i izvještavate nas o uspjesima dvotjednog  detoksa.

Program uključuje:

  • Jutarnja detox joga pet dana u tjednu kroz dva tjedna (11 satova)- yoga nidra, kriye, pranayame, pozdravi suncu, vježbe istezanja i snage te samomasaža lica.
  • Savjeti i recepti za mršavljenje i zdravu bezmesnu prehranu i prijedlozi dnevnog menija koji stižu na e-mail+ dodatni sadržaji i javljanja na društvenim mrežama i FB grupi.
  • Vođeni trodnevni/petodnevni limunski post (nije nužan)

Oni kojima termin ne odgovara mogu vježbati uz snimku, odnosno krenuti s procesom detoksa dan kasnije. Snimke šaljemo svaki dan odmah nakon održanog sata i mora ih se iskoristiti u roku od 24 sata.

1. Donošenje odluke, postavljanje ciljeva

U proces krećemo s donošenjem odluke kojom ćemo oblikovati naše nove zdravije navike- na primjer umjesto jutarnje kave uvesti čaj, preći na bezmesnu prehranu,  odreći se suvišnog šećera, toksičnih misli, emocija ili odnosa, ili nešto drugo po vašem izboru. Našu ćemo odluku kao moćno sjeme posaditi u podsvijest već na prvom satu kroz yoga nidru.

2.  Prehrana, disanje, vježbanje

Nakon toga svako jutro uz kriye i pranayame čistimo toksine, uklanjamo energetske blokove i pranom hranimo tijelo kako bi smo imali više energije kroz dan i trebali manje hrane.

Uz to radimo pozdrave suncu i različite vježbe istezanja i snage kako bi se potaknulo detoksikaciju, topljenje masnih naslaga i izgradnju mišićne mase,  uklonile blokade, a prana slobodno kolala organizmom.

Osim na tijelu, radimo i na licu- samomasažom  potičemo mišiće lice i vraćamo svjež mladenački izgled.

Uz snimke satova na mail vam šaljemo prijedlog dnevnog jelovnika. Nije ga nužno slijediti, već je samo primjer na koji način raditi na smanjenju unos kalorija, uvoditi zdrave masti, vitamine i proteine, a  izbaciti suvišan šećer i štetne masti iz prehrane. Na taj način postepeno pripremamo tijelo za  trodnevni ili petodnevni limunski post.   Limunski post nije obavezan i ukoliko imate bilo kakvih zdravstvenih poteškoća prije posta se obavezno savjetujte s liječnikom.

3. Limunski detoks

Sredinom drugog tjedna zajedničkim snagama krećemo na limunski post, koji otvara vrata u sasvim nove dimenzije postojanja, ali i našeg fizičkog izgleda. Čeka vas limunski preporod, a jedini izazov je ne odustati, no zato smo mi tu da budemo si uzajamna podrška.

4. Uzajamna podrška, savjeti i vodstvo

U ponedjeljak 26. travnja imamo završni  Zoom sastanak- kada nam se pobjedonosno javljate s feedbackom i završavamo proces iscjeljujućom meditacijom.

Napomena:  za one koji žele brže gubiti kilograme i raditi na oblikovanju tijela tu su dodatni popodnevni satovi dinamične hatha vinyase (Paket Detox Extra) koji potiču znojenje izbacivanje toksina, stvaranje mišića i smanjenje masnih naslaga.

 

Cijene:

Jutarnji detox paket:  350 kuna/ 270 za one s aktivnom Sunko Yoga članarinom (popodnevna hatha vinyasa)

  • Jutarnja detox joga pet dana u tjednu kroz dva tjedna (11 satova)
  • Savjeti i recepti
  • Vođeni petodnevni limunski detoks

***Posebna pogodnost!  Paket Detox Extra:  450 kuna

  • Jutarnja detox joga pet dana u tjednu kroz dva tjedna (11 satova)
  • Savjeti i recepti
  • Vođeni petodnevni limunski detoks
  • Dinamična hatha vinyasa joga dva sata tjedno kroz dva tjedna za intenzivnije mršavljenje i oblikovanje tijela (4 termina po 75 minuta)- ponedjeljkom i srijedom od 18 do 19. 15

Pitanja i prijave  šaljite mailom na vedrana.sunko@gmail.com

Pratite nas na društvenim mrežama i učlanite se u našu fb Sunko Yoga Grupa

 Napomena: Za vrijeme trajanja detox programa jutarnja Sunko Yoga grupa, koja inače ima satove utorkom i petkom od 7.30 do 8.30  dolazit će na detox joga satove utorkom i petkom od 7 do 8 sati kao dio svog uobičajenog jutarnjeg paketa ( 8 satova 250 kuna).