RADIONICA Meditacija i mindfulness – ključevi sreće i psihičke stabilnosti 

Online radionica-četvrtak 22. listopada 2020. od 18 do 21 sat

Neizvjesnost koju je donijela pandemija koronavirusa na svim poljima postojanja izbacila je mnoge zatomljene strahove na površinu te otvorila prostora za stvaranje novih emocionalnih nestabilnosti. Budući se po prvi put u životu nalazimo u ovakvoj situaciji, kako bismo održali psihološku ravnotežu primorani smo sve više koristiti različite tehnike koje nam do sada nisu bile potrebne. Jedna od njih je meditacija, a ova radionica je idealan način da je počnete prakticirati.

Posljednjih godina meditacija, konkretnije mindfulness,  sve više postaje integrativni dio različitih psihoterapijskih tehnika, a mnogi su osjetili brojne psihičke dobrobiti već i od prakticiranja same meditacije.

 

RADIONICA Meditacija i mindfulness – ključevi sreće i psihičke STABILNOSTI
VRIJEME ODRŽAVANJA :
22. listopada 2020.(četvrtak) od 18 do 21 sat
MJESTO: ONLINE- ZOOM

Naučit ćete:

  •  Što je meditacija i zašto je mindfulness osnova mnogih suvremenih psihoterapijskih metoda
  • Vrste meditacija, koje sve meditacije postoje po čemu se razlikuju, što im je zajedničko…
  • Kako meditirati i koristiti mindfulness pristup u svakodnevnom životu za postizanje psihološke stabilnosti i poboljšanje raspoloženja
  • Kako se nositi s preprekama u meditaciji i vlastitim autosabotažama  te kako to primijeniti na svakodnevni život
  • Praktični dio:  mindfulness meditacija
  • Svaki polaznik dobije  skriptu u pdf-u.

Cijena radionice: 170 kuna /( Sunko Yoga 130 kn)

Radionicu vodi: Vedrana Sunko

Prijave i upiti: vedrana.sunko@gmail.com

Online Program #ostanimoNormalni2020 je namijenjen „normalnim“ osobama koje žive u „nenormalno“  vrijeme.

Program se održava ONLINE putem platforme ZOOM.

Joga za psihičko /mentalno zdravlje kombinira jogu, mindfulness, suvremenu psihologiju i istočnjačku filozofiju. Nudi tehnike koje relaksiraju, poboljšavaju raspoloženje, omogućuju bolju kontrolu emocija te povećavaju kvalitetu življenja.

Korištenjem različitih tehnika meditacije u sklopu radionica  osvještavaju se psihološka stanja i obrasci kako bi se njima lakše upravljalo ili ih po potrebi zamijenili poželjnijima.

Program je osmislila Vedrana Sunko učiteljica joge i dugogodišnja  praktikantica različitih tehnika usmjerenih individualnom rastu i razvoju te osobnoj transformaciji.

Uz satove joge projekt će svakog mjeseca nuditi tematske radionice joge za normalne ljude u nenormalna vremena, a  Meditacija i mindfulness – ključevi sreće i psihičke stabilnosti je prva od njih.

O drugim radionicama možete se informirati na ovom linku.