RADIONICA Meditacija i mindfulness za početnike

Online radionica-četvrtak 25. veljače 2021. od 18 do 21 sat

Neizvjesnost  na svim poljima postojanja koju je donijela pandemija koronavirusa, a dodatno povećali potresi,  izbacila je mnoge zatomljene strahove na površinu te otvorila prostora za stvaranje novih emocionalnih nestabilnosti. Budući se po prvi put u životu nalazimo u ovakvoj situaciji, kako bismo održali psihološku ravnotežu primorani smo sve više koristiti različite tehnike koje nam do sada nisu bile potrebne. Jedna od njih je meditacija, a ova radionica je idealan način da je počnete prakticirati.

Posljednjih godina meditacija, konkretnije mindfulness,  sve više postaje integrativni dio različitih psihoterapijskih tehnika, a mnogi su osjetili brojne psihičke dobrobiti već i od prakticiranja same meditacije.

 

RADIONICA Meditacija i mindfulness – ključevi sreće i psihičke STABILNOSTI
VRIJEME ODRŽAVANJA :
25. veljače 2021. (četvrtak) od 18 do 21 sat
MJESTO: ONLINE- ZOOM

Naučit ćete:

  •  Što je meditacija i zašto je mindfulness osnova mnogih suvremenih psihoterapijskih metoda
  • Vrste meditacija, koje sve meditacije postoje po čemu se razlikuju, što im je zajedničko…
  • Kako meditirati i koristiti mindfulness pristup u svakodnevnom životu za postizanje psihološke stabilnosti i poboljšanje raspoloženja
  • Kako se nositi s preprekama u meditaciji i vlastitim autosabotažama  te kako to primijeniti na svakodnevni život
  • Praktični dio:  mindfulness meditacija
  • Svaki polaznik dobije  skriptu u pdf-u.

Radionica je namijenjena potpunim početnicima, kao i onima koji već imaju iskustva, no žele svoje znanje produbiti i nadograditi.

Cijena radionice: 120 kuna / 80 Sunko Yoga

Program se održava ONLINE putem platforme ZOOM.

Radionicu vodi: Vedrana Sunko

Prijave i upiti: vedrana.sunko@gmail.com

Ukoliko niste u mogućnosti prisustvovati na radionici u vrijeme održavanja, možete dobiti link sa snimkom radionice koja će biti dostupna sedam dana od dana održavanja radionice.

 

Joga za psihičko /mentalno zdravlje kombinira jogu, mindfulness, suvremenu psihologiju i istočnjačku filozofiju. Nudi tehnike koje relaksiraju, poboljšavaju raspoloženje, omogućuju bolju kontrolu emocija te povećavaju kvalitetu življenja.

Korištenjem različitih tehnika meditacije u sklopu radionica  osvještavaju se psihološka stanja i obrasci kako bi se njima lakše upravljalo ili ih po potrebi zamijenili poželjnijima.