Joga za potpune početnike – ONLINE tečaj

Od 26. travnja do 12. svibnja

Joga za potpune početnike – uvodni tečaj – ONLINE putem ZOOMa

Vrijeme održavanja: ponedjeljak i srijeda od 19. 30 do 20. 45

Od 26. travnja- 12. svibnja tri tjedna/ 6 termina po 75 minuta

Mjesto: online- Zoom

Hatha joga je tradicionalni sustav i temelj suvremenih indijskih stilova joge.

Satovi hatha joge  uključuje pozdrave suncu – surya namaskar i manji broj asana u kojima se zadržava dulje vrijeme, tehnike disanja i meditaciju.

Radi se o sporijem, odnosno statičnom, stilu joge koji je zato idealan za početnike i starije vježbače.

Tečaj se održava dva puta tjedno u trajanju od tri tjedna, uz prisustvovanje  uživo satovima online putem Zoom aplikacije.

Polaznici imaju pristup i snimkama satova kako bi mogli pogledati detalje i samostalno produbljivati svoje znanje.

Oni koji ne budu mogli prisustvovati satovima u vrijeme održavanja dobit će link na snimku kako bi mogli nadoknaditi sat. Snimka će biti dostupna tri dana.

U sklopu ovog tečaja naučit ćete:

  • pravilno izvoditi pozdrav suncu
  • pravilno izvoditi dodatnih 15 osnovnih asana/ položaja, uz one koje se rade u pozdravu suncu
  • pravilo izvoditi 2 tehnike disanja
  • osnove meditacije
  • osnove terapijske joge i kako koristiti jogu za somoiscjeljenje

Cijena uvodnog tečaja za potpune početnike –220 kuna

Voditeljica radionice: Vedrana Sunko

Prijave i informacije na vedrana.sunko@gmail.com

Registrirati se možete i putem linka https://www.studionaut.com/Account/CustomForm?formId=a92644f8-3e52-43b6-8373-a75e3a94c96c

*Nakon uvodnog tečaja polaznici mogu nastaviti vježbati jogu online zajedno s  postojećom početničkom grupom ( ponedjeljak i srijeda od 18. do 19. 15)

 


Iskustva polaznika tečaja:

Iako već redovito prakticiram aerobik, ova stresna vremena su me natjerala u traženju unutarnjeg mira  zato sam odlučila upisati uvodni tečaj joge za početnike. Beskrajno sam zahvalna instruktorici na njenom strpljivom i nesebičnom dijeljenju znanja kroz ovaj tečaj . Na svakom satu se nauči nešto novo, svaki  je drugačiji, nije monotono ni dosadno, a  nakon svakog sata osjećam se preporođeno, mirna, zadovoljna i ispunjena pozitivnom energijom. Jedno divno iskustvo … Tople preporuke! – A.B.

***

Vedrana je prva joga teacherica koja me uspješno uvela u svijet joge i zainteresirala za nju. Ranije sam smatrala kako mi joga osobno nikako ne paše. U više pokušaja sam se pokušavala prisiliti na vježbanje, no uvijek bi mi bilo presporo i monotono. S Vedranom se sve promijenilo….Već nakon nekoliko tjedana primijetila sam pozitivne pomake, tijelo mi je postalo gipkije, a um mirniji. Više me ne bole leđa kod često i više od osam sati sjedenja za kompjuterom. Koncentracija mi je znatno bolja, a s Vedranom čak uspijevam i meditirati ( To mi je ranije bilo nezamislivo).   – M.D.

***

Nakon cjelodnevnog posla, stresa i svakodnevnih situacija koje se događaju Sunko yoga mi pomaže da se opustim, pruža snagu i fleksibilnost . Dodatnom energijom se punim tijekom divnih meditacija instruktorice Vedrane. Toplo preporučam svima i početni i napredni tečaj Sunko yoge. Riješite se briga i stresa, ojačajte tijelo, bit ćete veseliji, energičniji, optimistični i privlačit ćete isto takve ljude u svoj život.

Budući sam imala lom kljena, iskustvo i dugogodišnji rad instruktorice Vedrane mi pruža  sigurnost u izvođenju  joga položaja, a  rad na mišićima dodatnu stabilnost i osjećam se sjajno. Instruktorica je divna, sjajno pokazuje vježbe i pokrete, ulaze veliki trud u naše znanje, svakodnevno nas motivira i napredak je zajamčen. – A.V.
Račun za uplatu članarine je:

BIRO RADOST, obrt za usluge, proizvodnju i trgovinu

vl. Vedrana Sunko, Zagreb, Ogrizovićeva 45

 HR9523400091160499535

Svrha uplate: Joga poduka  

***Link za Zoom je za sve satove  je uvijek isti i nalazi se na naslovnici www.biroradost.hr

ili

https://us02web.zoom.us/meeting/register/tZAuceCgrz8jH9wZUwbUEcquYf9Y_w3f2zTN

 

 

Više o grupnom vježbanju joge ponedjeljakom i srijedom od 18 do 19. 15 sati  nalazi se na linku ispod.

Online satovi joge