Jesenski selfcare detoks

22. studenog- 6. prosinca

Proljeće i jesen su najbolja razdoblja za detoksifikaciju tijela i duše, a ovo je zadnji čas za ovosezonski dubinski detoks prije adventskog slavlja.

Svako jutro započinjemo satom joge i njegovanjem sebe jer promjenom navika i zdravijim pristupom sebi dubinski mijenjamo život.

Jesenski detoks ćemo iskoristiti za oslobađanje od  neželjenih navika kao što su na prijmer kava, alkohol, pušenje, ovisnost o društvenim mrežama, kompulzivno prejedanje  i uvođenje novih i zdravijih. Uz to radimo na promjeni načina prehrane, detokisficiranju tijela, duše  i uma te posljedično i gubitku kilograma. Svatko bira za sebe promjenu na kojoj želi raditi.

Jesenski selfcare detoks je izvrsna prilika za sve one koji žele krenuti u ozbiljniju i dugotrajniju dijetu ili promjenu načina života da u taj proces krenu postepeno, zdravo i uz podršku.

Istovremeno ovim procesom učimo kako sebe njegovati i biti nježan prema sebi kada je to potrebno, kao i kako naći zdravi način funkcioniranja prema mjeri vlastitog organizma.

Ako ti ovo zvuči primamljivo, pridruži nam se jer u društvu je sve lakše i slađe.

Cijeli program se održava online!

Program traje dva tjedna  od  22. studenog do 6. prosinca vježbamo od ponedjeljka do petka svakog jutra od 7 do 8 sati online putem platforme Zoom.

Program uključuje:

 • Jutarnja detox joga pet dana u tjednu kroz dva tjedna (11 satova) radimo tematske mini radionice koje uključuju: yoga nidru, tehnike disanja, meditaciju, pozdrave suncu, vježbe istezanja i snage, samomasažu lica i marmi.
 • Savjeti i recepti za mršavljenje i zdravu bezmesnu prehranu i prijedlozi dnevnog menija koji stižu na e-mail+ dodatni sadržaji i javljanja na društvenim mrežama i FB grupi.
 • Selfcare savjeti za samomasažu lica, tijela te njegu duše
 • Vođeni trodnevni/petodnevni limunski post (po želji, nije nužan)

 

Polaznici kojima termin ne odgovara mogu vježbati uz snimku, odnosno krenuti s procesom detoksa dan kasnije. Snimke šaljemo svaki dan odmah nakon održanog sata i mora ih se iskoristiti u roku od 24 sata.

1. Donošenje odluke, postavljanje ciljeva

U proces krećemo s donošenjem odluke kojom ćemo oblikovati naše nove zdravije navike – na primjer umjesto jutarnje kave uvesti čaj, preći na bezmesnu prehranu, odreći se suvišnog šećera, toksičnih misli, emocija ili odnosa, ili nešto drugo po vašem izboru. Našu ćemo odluku kao moćno sjeme posaditi u podsvijest već na prvom satu kroz yoga nidru.

2.  Prehrana, disanje, vježbanje

Nakon toga svako jutro uz kriye i pranayame čistimo toksine, uklanjamo energetske blokove i pranom hranimo tijelo kako bi smo imali više energije kroz dan i trebali manje hrane.

Uz to radimo pozdrave suncu i različite vježbe istezanja i snage kako bi se potaknulo detoksikaciju, topljenje masnih naslaga i izgradnju mišićne mase,  uklonile blokade, a prana slobodno kolala organizmom.

Osim na tijelu, radimo i na licu- samomasažom  potičemo mišiće lice i vraćamo svjež mladenački izgled.

Uz snimke satova na mail vam šaljemo prijedlog dnevnog jelovnika. Nije ga nužno slijediti, već je samo primjer na koji način raditi na smanjenju unos kalorija, uvoditi zdrave masti, vitamine i proteine, a  izbaciti suvišan šećer i štetne masti iz prehrane. Na taj način postepeno pripremamo tijelo za  trodnevni ili petodnevni limunski post.   Limunski post nije obavezan i ukoliko imate bilo kakvih zdravstvenih poteškoća prije posta se obavezno savjetujte s liječnikom.

3. Limunski detoks

Sredinom drugog tjedna zajedničkim snagama krećemo na limunski post, koji otvara vrata u sasvim nove dimenzije postojanja, ali i našeg fizičkog izgleda. Čeka vas limunski preporod, a jedini izazov je ne odustati, no zato smo mi tu da budemo si uzajamna podrška.

4. Uzajamna podrška, savjeti i vodstvo

U ponedjeljak 6. prosinca na dan Sveteog Nikole na našem zajedničkom  Zoom sastanku nam se pobjedonosno javljate s feedbackom nakon limunskog posta i završavamo proces iscjeljujućom meditacijom  harmonizirani, energizirani i pročišćeni krećemo u zimske radosti.

Napomena:  za one koji žele brže gubiti kilograme i raditi na oblikovanju tijela tu su dodatni popodnevni satovi dinamične hatha vinyase (Paket Detox Extra) koji potiču znojenje izbacivanje toksina, stvaranje mišića i smanjenje masnih naslaga.

Cijene:

Jutarnji detox paket:  440 kuna/ 350 kuna za one s aktivnom Sunko Yoga članarinom (popodnevna hatha vinyasa)

 • Jutarnja detox joga pet dana u tjednu kroz dva tjedna (11 satova)
 • Savjeti i recepti vezani uz prehranu i selfcare
 • Podrška i savjeti za petodnevni limunski detoks

***Posebna pogodnost! Paket Detox Extra:  530 kuna

 • Jutarnja detox joga pet dana u tjednu kroz dva tjedna (11 satova)
 • Savjeti i recepti vezani uz prehranu i selfcare
 • Podrška i savjeti za petodnevni limunski detoks
 • Dinamična hatha vinyasa joga dva sata tjedno kroz dva tjedna za intenzivnije mršavljenje i oblikovanje tijela (4 termina po 75 minuta)- ponedjeljkom i srijedom od 18 do 19. 15

Pitanja i prijave  šaljite mailom na veca.sunko@gmail.com

Pratite nas na društvenim mrežama i učlanite se u našu fb Sunko Yoga Grupa