O nama

Biro Radost  je  nastao  s ciljem poboljšanja vidljivosti projekata na području kulture, umjetnosti, medija, ljudskih prava, društveno odgovornog i socijalnog  poduzetništva.

  • Nudimo usluge izrade komunikacijskih strategija i planova te vođenja odnosa s javnošću.
  • Produciramo tekstualne, vizualne i adiovizualne sadržaje ( novinarske tekstove, objave za medije, promotivna videa, TV reportaže reklame..)
  • Provodimo edukacije, grupna i individualna savjetovanja vezana uz  pisanje projektnih prijedloga,  projektni managementa,  komuniciranje s javnošću, marketing i odnose s javnošću.

 

 Biro Radost je osnovan   2012. godine  kao udruga s ciljem poboljšanja vidljivosti organizacija i projekata koji djeluju na području kulture, umjetnosti, medija, ljudskih prava i socijalnog  poduzetništva.

Od tada osmišljavamo i provodimo komunikacijske strategije, medijske kampanje, organiziramo press konferencije, direktno komuniciramo  s novinarima, produciramo objave za medije, promotivne video materijale, filmove, televizijske priloge, radio emisije, vodimo društvene mreže i sve ostalo što je potrebno kako bi vaši projekti,  proizvodi, usluge i djela povećale svoju vidljivost i doseg.

Biro Radost su osnovali aktivisti, novinari i stručnjaci za odnose s javnošću kako bi razvijali inovativne metoda  komuniciranja s javnošću koje su prilagođene vrijednostima koje zastupaju aktivisti, socijalni poduzetnici, društveno angažirani umjetnici i kulturnjaci.

Od 2017. godine udruga Biro Radost djeluje u suradnji s Biro Radost obrtom za usluge, proizvodnju i trgovinu, vl. Vedrana Sunko

Biro Radost tim :

VEDRANA SUNKO

Novinarstvo, odnosi s javnošću, brendiranje, video produkcija, edukacije, savjetivanje, projektni menadžment…

SANJA BAKOVIĆ

Novinarstvo, odnosi s javnošću, krizno komunicranje…

SANJA PETROVIĆ

Marketing, prodaja…

VEDRAN ĆOSIĆ

Podukcija, odnosi s javnošću, prodaja…

SONJA GUINA

Grafički dizajn…

Pin It

Leave a Comment

Your email address will not be published.