Biro Radost  je  servis za poboljšanja vidljivosti projekata na području kulture, umjetnosti, medija, ljudskih prava, društveno odgovornog i socijalnog  poduzetništva.

  • Nudimo usluge izrade komunikacijskih strategija i planova te vođenja odnosa s javnošću.
  • Produciramo tekstualne, vizualne i adiovizualne sadržaje ( novinarske tekstove, objave za medije, promotivna videa, TV reportaže reklame..)
  • Provodimo edukacije, grupna i individualna savjetovanja vezana uz  pisanje projektnih prijedloga,  projektni managementa,  komuniciranje s javnošću, marketing i odnose s javnošću.

 

 Biro Radost je počeo sa djelovanjem  2012. godine i to  kao udruga s ciljem poboljšanja vidljivosti organizacija i projekata koji djeluju na području kulture, umjetnosti, medija, ljudskih prava i socijalnog  poduzetništva. Udruga još uvijek aktivno kroz  edukativne projekte kojima se omogućuju edukacije za mlade i projekte s područja kulture ( Projekti PR u gostima, Media Attack i Profi Attack).

Udrugu su  osnovali aktivisti, novinari i stručnjaci za odnose s javnošću kako bi razvijali inovativne metoda  komuniciranja s javnošću koje su prilagođene vrijednostima koje zastupaju aktivisti, socijalni poduzetnici, društveno angažirani umjetnici i kulturnjaci.

Od 2017. godine  Biro Radost svoju gospodarsku djelatnost provodi kroz Biro Radost –   obrt za usluge, proizvodnju i trgovinu.

 

Biro Radost tim :

VEDRANA SUNKO

Novinarstvo, odnosi s javnošću, brendiranje, video produkcija, edukacije, savjetivanje, projektni menadžment…

SANJA BAKOVIĆ

Novinarstvo, odnosi s javnošću, krizno komunicranje…

SANJA PETROVIĆ

Marketing, prodaja…

VEDRAN ĆOSIĆ

Podukcija, odnosi s javnošću, prodaja…

SONJA GUINA

Grafički dizajn…

Pin It

Leave a Reply

Your email address will not be published.